2011. január 28., péntek

Még egy blog, mert nem férek a bőrömbe

Azon töprenkedek, hogy indítok még egy blogot. Egy történetet szeretnék rajta publikálni, de nem a sajátomat. Igazából tini koromban olvastam, és nagyon tetszett. Nemrégiben kedvem támadt nosztalgiázni, és meg is találtam a kérdéses könyvecskét az egyik licitálós oldalon, íziben meg is vettem. Most újraolvasva még mindig tetszik a történet, és bár így felnőtt fejjel már feltűnt pár hiányosság, de azért úgy döntöttem, lehet, hogy másoknak is tetszene. Komoly előnye, hogy mivel nem én írom, jóval gyakrabban hoznám a folytatást.
A történet egy fiatal, asszem talán 15 éves lányról szól, aki szeretné felfedni az ő születése előtt elhunyt édesapja halálának rejtélyét. Ennek érdekében elutazik nagynénjéhez, arra a szigetre, ahol szülei is éltek a lány apjának halála előtt. A szigeten aztán nagyon meglepő, hihetetlen dolgokat tapasztal...
A történet nem nélkülöz némi misztikumot, némi tiniszerelmet, és soook rejtélyt...

Hátha ezzel kommentezésre bírhatok végre valakit, érdeklődnék, hogy érdekel-é bárkit is a történet?

1 megjegyzés:

crypto phone support írta...

Unable to utilize Binance on new device
Are unable to use Binance on your new device due to verification problem? Are you being daunted by the fact that you might be unable to back up your previous data? Are you worried that all your previous data will disappear? If yes then dial Binance support number to find proper solution to this problem. The elite professionals at Binance give solutions in a very short time so that you can be back on track to trade smoothly again.

More Info:- https://www.cryptophonesupport.com/exchange/binance/